Concierge csomag

Concierge csomag

Szeretnénk Önnek segíteni ajánlatunkkal, hogy minél többet láthasson Budapestből, és megismerhesse ezt a csodálatos várost, ezért tartalmaz reptéri transzfer szolgáltatást, Hop-on Hop-off városnéző busz és hajójárat jegyet 2 napra 2 fő részére, illetve egy alkalmomra belépőt a Széchenyi vagy a Gellért fürdőbe szintén 2 fő részére, ahol kipihenheti városnéző fáradalmait.

csomag tartalma:

  • Reptéri transzfer Budapest Liszt Ferenc Repülőtérről (2 irányban)
  • 2 fő részére 1 alkalmas belépő Szécheny vagy a Gellért Fürdőbe
  • Városnéző busz és hajó túra (48 órás) 2 fő részére

SZÁLLODÁNKRÓL

A Hotel President Budapest vendégeinek pihenését 152 egyedi stílusban kialakított, minden igénynek megfelelő szoba szolgálja. A szobaáraink tartalmazzák a széles választékú és egészséges büféreggelit, továbbá vendégeink ingyenesen használhatják a President Wellness szolgáltatásait, a 12 méteres beltéri medencét, a 8 fős jakuzzit, infra- és finn szaunánkat, valamint fitnesz részlegünket.

Itermezzo Éttermünkben magyar és a nemzetközi konyha ízletes menüjeivel várjuk vendégeinket, míg az Intermezzo Tetőteraszról fantasztikus budapesti panorámában gyönyörködhetnek vendégeink a nyári időszakban egy finom koktél mellett, illetve a téli hónapokban kipróbálhatják egyedi műanyag korcsolyapályánkat. Ingyenes WIFI elérés biztosított a szálloda egész területén, mind a szobákban, mind pedig a közösségi terekben vendégeink számára.

Kapcsolat

1054 Budapest, Hold u. 3-5.

Tel.: +36 1 510 3400

Fax: +36 1 510 3450

Hírlevél