Intermezzo Jég Terasz

Intermezzo Jég terasz

Korcsolyázás, forralt bor, gőzgombóc és szemet gyönyörködtető panoráma a Hotel Presidentben, nem csak szállóvendégeknek!

A Hotel President szabadtéri, körpanorámás korcsolyapályája egy új turisztikai hotspot Budapesten, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Szent István Bazilikára, a Parlamentre, a Budai Várra és a szálloda közvetlen szomszédságában található Zsolnay tetővel díszített Magyar Államkincstárra - a teljesség igénye nélkül.

A korcsolyapálya 2019. január 31-ig tart nyitva.

Nyitva tartás (időjárás függvényében):
Hétfőtől - Péntekig: 16-20h
Szombat - Vasárnap: 14-20h

A belépőjegy ára 1250 forint.
A korcsolyabérlés ára 750 forint.

A korcsolyapálya használata szállóvendégeknek ingyenes, a korcsolyabérlés pedig 750 forint.

Jöjjön és gyönyörködjön Budapest lélegzetelállító panorámájában és varázsolja céges vagy baráti összejövetelét felejthetetlen élménnyé a város felett. A korcsolyapálya rendezvények számára nyitvatartási időben, illetve nyitvatartási időn kívül is elérhető, további információk a dos@hotelpresident.hu címen.

A terasz 300 négyzetméteres, a korcsolyapálya pedig 110 négyzetméteren terül el. A pályán egyszerre 20-25 fő tud kényelmesen korcsolyázni, de a fennmaradó területen elhelyezett asztaloknál élvezhetik vendégeink az adventi kisházunk étel- és italkínálatát.

Fizetési lehetőségek: készpénz illetve bankkártya.

Javasolt az időpontfoglalás, amely az presidentwellness@hotelpresident.hu email címen illetve a +36 30 177 8296 telefonszámon, a jegyátvétel pedig a szálloda recepcióján lehetséges.

További információk:

  • a korcsolyapálya felszíne műanyag
  • csúszása hasonló a jéghez, azonban az elején néhány percre van szükség a korcsolya élének bemelegedéséhez
  • a pálya anyagából adódóan aki saját korcsolyával érkezik, annak műanyag felülettel kompatibilis korcsolyapengére élezzük át korcsolyáját, azonban visszaélezni technikai okokból nem tudjuk.

Kapcsolat

1054 Budapest, Hold u. 3-5.

Tel.:+36 1 510 3400

Fax: +36 1 510 3450

Hírlevél