Programok

A Budapesti Tavaszi Fesztivál változatos művészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is.

Bővebben

A Budapest Art Week egy programsorozat, amely iránytűt ad a képzőművészet kedvelőinek kezébe. Indulása óta esszenciális kiegészítője a Budapesti Tavaszi Fesztivál művészeti programsorozatának.

Bővebben

Éljen a város, szeresd a várost! 
Csatlakozz a Vivicittá életérzéshez, szeresd és ünnepeld Budapestet a tavasz legnépszerűbb szabadidősport-eseményén!

Bővebben

A hazai street food legnagyobbjai gyűlnek össze, hogy megmutassák mi az, ami a különleges konyháktól a hazai ízekig, a hamburgertől a gazdagon rakott, mártott szendvicseken át a kézműves sörökig lázban tartja Budapestet.

Bővebben

A hazai csúcsgasztronómia mellett egy nagy falatot kapunk a világ legjobb éttermeiből is. A Millenárisra érkező nemzetközi sztárok és a hazai gasztronómiai élet jeles képviselői exkluzív ebédeket és vacsorákat is adnak.

Bővebben

A hétvégi kóstolónapokon fix árú belépőért korlátlan sörkóstolási élmény, esténként és a kóstolónapok utáni hivatalos afterparty-kon pedig underground koncertek, és DJ-k zenéjére bulizhatnak az idelátogatók.

Bővebben

Kapcsolat

1054 Budapest, Hold u. 3-5.

Tel.:+36 1 510 3400

Fax: +36 1 510 3450

Hírlevél