Paprika és a gulyás leves mindenki számára ismerősen hangzik, de Magyarország gasztonómiája közel nem csak ennyiből áll. Látogasson el hozzánk és ismerje meg az oly változatos magyar gasztronómiát és merüljön el kulináris élvezetekben.
Ismerje meg Budapest ezer arcát! Turistáskodjon a városban két keréken és a város felett, mert ez a város megannyi csodát tartogat. Hogy segítsünk Budapest felfedezésében, az alábbi csomagot ajánljuk Önnek.
Fedezd fel Budapestet nyári pompájában! Izgalmas színek, harmatos reggelek, forró esték, jéghideg italok várnak: Budapest minden érzékszervedre hatni fog! A lelassult tél után gyűjts új élményeket nálunk: 2 éjszaka szállás foglalása esetén egy belépőt adunk a méltán híres Széchenyi gyógyfürdőbe, hogy kipihenhesd a városnézés fáradalmait!
Az élet manapság a dolgok kombinálásáról szól! A Hotel Presidentben kombinált, azaz hibrid élményt ajánljuk Önnek: egy junior suitet, amely a szállodai szoba komfortját biztosítja ötvözve egy iroda adottságaival!
Foglalja le szállodánk, a Hotel President Budapest honlapján következő budapesti tartózkodását, és exkluzív 15%-os kedvezményt biztosunk az Ön szállásdíjából.