Az élet manapság a dolgok kombinálásáról szól! A Hotel Presidentben kombinált, azaz hibrid élményt ajánljuk Önnek: egy junior suitet, amely a szállodai szoba komfortját biztosítja ötvözve egy iroda adottságaival!
Fedezd fel Budapestet őszi-téli pompájában! Izgalmas színek, csípős reggelek, hűvös esték, forró italok várnak: Budapest minden érzékszervedre hatni fog! A nyári pörgés után lassulj le és gyűjts új élményeket nálunk: 2 éjszaka szállás foglalása esetén egy belépőt adunk a méltán híres Széchenyi gyógyfürdőbe, hogy kipihenhesd a városnézés fáradalmait!
Szeretnénk Önnek segíteni ajánlatunkkal, hogy minél többet láthasson Budapestből, és megismerhesse ezt a csodálatos várost!
Foglalja le szállodánk, a Hotel President Budapest honlapján következő budapesti tartózkodását, és exkluzív 10%-os kedvezményt biztosunk az Ön szállásdíjából.
Romantikus kikapcsolódásra vágyó pároknak ajánljuk prémium szolgáltatásunkat a Hotel President Budapestben, hogy még varázslatosabbá tegyük az Ön budapesti pihenését!
Ismerje meg Budapest ízeit szállodánk Intermezzo Éttermének fogásain keresztül.