MENÜ

2019. augusztus 20.

frissen vágott primőr zöldségek

  • Paradicsom
  • Kaliforniai paprika
  • Kígyóuborka
  • Saláta

Öntetek

  • Balzsamos öntet
  • Olivás dresszing
  • Majonézes öntet /C,E/

Savanyúság

  • Kovászos uborka
  • Almapaprika
  • Csalamádé

Hideg előételek

  • Friss saláta és pácolt gombák, pikáns zöldségekkel és bazsalikomos bagett szeletekkel /B,F/
  • Bükkfán füstölt lazacszeletek, pikáns quinoa salátával /A,D,E/
  • Málnaecettel illatosított jércemell saláta, friss málna szemekkel 
  • Kacsamájpástétom, kakukkfüves borzselével és karamellizált gyümülcsökkel /B,E/

LEVESEK

  • Hideg narancsos görögdinnyeleves, pálinkás aszalt mazsola szemekkel 
  • Szürkemarhagulyás /A/

FŐÉTELEK

  • Bébi spenóttal és friss ricottával sült canelloni /B,C,E/
  • Citrusos fogasfilé, fehérboros vajmártással és illatos burgonyatortával /B,C,E/
  • Cheddar sajtmártásban sült jércemell filé, vajban párolt zöldségekkel /B,E/
  • Magyaros kacsacomb és rosé kacsamell, pirított hagymás burgonyapürével és aszalt vörösáfonyás lilakáposztával /A,E/
  • Kakkukfűvekkel és dijoni mártással sült sertésszűz, cukkinis basmati rizzsel /B,E,F/

DESSZERTEK

  • Macaron válogatás a nyár színeiben /B,C,E/
  • Mini muffin cup cake /B,C,E/
  • Amerikai csokoládé torta, meggyraguval és fehércsokoládéhabbal /B,C,E/
  • Karamellizált körte torta /B,C,E/
  • Rebarbara mousse /B,C,E/
  • Sajttorta, barack ragu és eper /B,C,E/

A:zeller B:glutén C:tojás D:hal E:tejtermék F:mustár G:földimogyoró H:kagyló I:szója J:szezámmag

Kapcsolat

1054 Budapest, Hold u. 3-5.

Tel.:+36 1 510 3400

Fax: +36 1 510 3450

Hírlevél